|
0722.289.333 contact@socialchair.ro

Eu rezist în fiecare zi, Tu cât reziști?

Suma necesară pentru acest proiect este de €1.000
0% până acum/€1.000 necesari
Donate Now

În perioada 8-23 decembrie, Social Chair derulează prima campanie de strângere de fonduri. Debutul campaniei va avea loc vineri, 8 decembrie începând cu ora 17.00 în incinta Alba Mall.

Campania are ca scop colectarea de fonduri pentru a veni în ajutorul persoanelor cu dizabilități și familiilor acestora.
Produse prezente la stand sunt realizate de persoane cu dizabilități din asociație, care în acest mod demonstrează că pot să creeze, cu răbdare și simt artistic obiecte unicat

Credem că orice persoană are dreptul la o viață socială normală, indiferent de vârstă sau dizabilitate. De aceea, activitatea noastră principală este oferirea de servicii de socializare și sprijinire a persoanelor cu handicap și vârstnice pentru a preveni și depăși dificultățile din viața acestora.

Donațiile se pot face direct prin transfer bancar în contul Asociației – Cont IBAN RO48BTRLRONCRT0388916801 sau la standul amenjat în incinta Alba Mall.

Marile acte de generozitate și ajutor sunt vitale în această lume plină de nevoi… dar la fel sunt şi gesturile mici, de atenţie şi grijă care fac bine unui suflet în nevoie.

Ajutați-ne să sprijinim persoanele cu dizabilități, în funcție de posibilitățile dumneavoastră!

DONEAZĂ