0722.289.333 contact@socialchair.ro

Ajutați-ne să asigurăm transportul persoanelor cu dizabilități!

Suma necesară pentru acest proiect este de €3.500
57% până acum/€1.500 necesari
Donate Now

Una din cele mai mari dificultăți ale persoanelor cu dizabilități este deplasarea pe cont propriu. Cu toate că există persoane care beneficiază de cărucioare rulante, deplasarea pe distanțe mari pentru a-și putea vedea familiile, a avea acces la facilități medicale sau pur și simplu pentru a socializa, este o luptă grea pentru aceste persoane. De aceea, ne propunem să achiziționăm un vehicul echipat special pentru transportul persoanelor cu dizabilități.

Ajutați-ne să venim în ajutorul persoanelor aflate în dificultate, ori de câte ori aceștia au nevoie. Asociația noastră își propune să utilizeze acest vehicul pentru a le oferi persoanelor în fotoliu rulant șansa de a participa la evenimentele de socializare pe care le organizăm dar și acces la facilități medicale și controale periodice.

A avea libertate de mișcare este un lucru esențial pentru oricine, în special pentru cei care nu au posibilitatea să se deplaseze fără ajutor.

Vehiculul este echipat cu rampă de acces rabatabilă și centură de siguranță specială pentru persoana în fotoliu rulant, care îi asigură confortul și siguranța în timpul deplasării. Marca autoturismului este Fiat Doblo.

Ajutați-ne să sprijinim persoanele cu dizabilități, în funcție de posibilitățile dumneavoastră!

DONEAZĂ

 

Donatori

NumeLocalitateSumă
Badescu MariusBucuresti50 EUR