|
0722.289.333 contact@socialchair.ro

Despre noi

Cine suntem?

Noi suntem Social Chair

Asociația noastră non-guvernamentală are ca scop schimbarea mentalității asupra persoanelor cu handicap și vârstnicilor, în societate. Dorim să ne implicăm activ și să facem tot ceea ce ne stă în putință pentru a veni în ajutorul persoanelor cu dizabilități și familiilor acestora.

Credem că orice persoană are dreptul la o viață socială normală, indiferent de vârstă sau dizabilitate. De aceea, activitatea noastră principală este oferirea de servicii de socializare și sprijinire a persoanelor cu handicap și vârstnice pentru a preveni și depăși dificultățile din viața acestora.

Prin implicarea noastră urmărim...

Acces la informație

Atât persoanele cu handicap cât și familiile acestora să aibă acces la informații pentru a-și cunoaște drepturile și a putea beneficia de ele în orice moment.

Campanii de donații

Organizăm periodic campanii de donații pentru procurarea de scaune rulante, adaptate nevoilor beneficiarilor dar și pentru susținerea evenimentelor noastre.

Creșterea calității vieții

Oferim persoanelor cu dizabilități și vârstnicilor acces la servicii de socializare, întâlniri și evenimente asigurate prin programe de voluntariat sau prin partenerii noștri.

O viață socială normală pentru toți

Scopul asociației noastre non-profit este oferirea de servicii de socializare, respectiv sprijinirea persoanelor cu dizabilități și vârstnicilor. Prin tot ceea ce facem, ajutăm aceste persoane să depășească unele situații de dificultate, vulnerabilitate, marginalizare și dependență. Susținem incluziunea socială și creșterea calității vieții în rândul tuturor persoanelor, indiferent de vârstă și handicap.

Alătură-te cauzei!

Echipa noastră

Suntem o echipă tânără şi creativă, dornică să readucă zâmbetul pe fața celor care au mare nevoie, iar cea mai mare dorinţă a noastră este aceea de a vă implica în proiectele noastre, de a vă face să ne consideraţi o părticică din viaţa voastră...
Ionel Capota
Președinte

„Unii văd lucruri care există şi se întreabă „De ce?”. Alţii visează la lucruri care nu au fost niciodată şi întreabă „De ce nu?” — Pornind de la acest citat în 2017 am hotărât să înființez asociația și cred cu tărie că prin multă muncă și dăruire putem readuce zâmbetul pe buzele celor greu încercați de viață.

Simona Cîra
Vicepreședinte

Social Chair este începutul schimbării pe care am avut-o în suflet de ceva timp…
Schimbarea vine prin ajutorul altor oameni, iar oamenii nu se întâlnesc întâmplător. Înființarea asociației, a fost planul lui Dumnezeu. Îmi doresc din suflet ca întâlnirea noastră, să aducă schimbarea de care aveți nevoie și un zâmbet în suflet!

Adina Zaharie
Director

Mă simt onorată să fac parte din această echipă extraordinară… Misiunea mea este să mă asigur că toate aspectele administrative sunt acoperite și că vorbim cu o voce clară și unificată despre cauzele noastre. Cred că participarea socială este o forță puternică de a mobiliza societatea și de a crea schimbări.

Tudor Capota
Social Manager

Fiecare persoană cu care am interacționat are ceva care să-i amintească de mine… Una un vis, alta un gest, una o speranță, alta o clipă de dragoste, una un zâmbet dimineața în zori, alta o mână caldă pe obraz când îi era greu, fiecare a primit grame de tandrete și afecțiune. Aș vrea să-ți dau și ție ceva… zâmbetul meu și promisiunea că împreună putem descoperii frumosul din oameni…