|
0722.289.333 contact@socialchair.ro

Our Top Mission...

is to help everyone and bring them a better life.

Misiunea noastră ești tu!

Suntem aici pentru persoanele cu dizabilități și vârstnici

În cazul în care te afli în situația de a suferi de un handicap fizic, probabil simți uneori că viața ta este pusă la încercare. Noi te înțelegem pe deplin și îți suntem alături să îți demonstrăm că poți trece peste vulnerabilitate și marginalizare, prin socializare. Acest lucru dorim să îl transmitem chiar și prin sigla noastră: indiferent de dizabilitățile de care suferi, de vorbire sau de vedere, nu există bariere când vine vorba de socializare și prietenie. Noi suntem aici nu doar să promovăm incluziunea socială și creșterea calității vieții în rândul celor aflați în situația ta, ci și să îți oferim cadrul oportun pentru a te afirma.

Our Goals

Servicii de socializare

Oferim acces persoanelor cu dizabilități și vârstnicilor la servicii de socializare asigurate prin programe de voluntariat.

Acces la informație

Facilităm accesul la informație pentru persoanele cu handicap și familiile acestora pentru a-și cunoaște drepturile.

Evenimente și întâlniri

Organizăm simpozioane, conferințe și întâlniri cu scopul socializării dar și evenimente de strângere de fonduri.

Schimbarea atitudinii sociale

Desfășurăm activități în scopul schimbării atitudinii sociale față de grupurile vulnerabile, pentru socializare și integrare.

Obținere de donații

Organizăm evenimente caritabile și milităm pentru cauze care au ca scop obținerea de ajutoare financiare.

Sensibilizarea opiniei publice

Inițiem campanii de informare cu scopul sensibilizării opiniei publice față de problemele persoanelor cu dizabilități.

How we help

Persoane cu handicap

Suntem alături de copiii, tinerii și adulții care suferă de orice formă de handicap fizic în vederea consilierii acestora și oferirii accesului la o viață socială normală.

Vârstnici

Acordăm o atenție deosebită persoanelor vârstnice, iar voluntarii noștri îi sprijină și îi ajută la diferite activități pe care aceștia nu le mai pot desfășura pe cont propriu.

Vrei să te alături cauzei noastre?

Schimbarea nu vine ușor. Trebuie să ne unim forțele și să luptăm pentru aceeași cauză. Poți ajuta prin a deveni voluntar sau prin susținerea organizației cu o donație.

Donate Now