0722.289.333 contact@socialchair.ro

Blog

Suntem mai aproape de tine prin fiecare articol...

Bunătatea sufletului ne va aduce mereu împreună

Sunt atât de multe lucruri pentru care ar trebui să fim fericiti. Dar nu o facem. Evităm să vedem frumusețea în fiecare lucru din viața noastră. Dar ei? Ei cum reușesc? Cum reușesc să lupte cu zâmbetul pe buze?

Mereu mă întrebam de unde au atâta putere pentru a lupta. Îi invidiez pentru fericirea lor autentică, pentru că ei știu să prețuiască și să se bucure pe deplin de tot ce îi înconjoară. Totodată, puterea care izvorăște din ei parcă e molipsitoare și energia pe care o transmit îți încălzește inima.

Dacă vei avea nevoie de o doză sănătoasă de motivație, la ei o vei găsi cu siguranță. Ei te vor inspira și te vor încuraja. Propria lor luptă pe care o duc zi de zi, va fi dovada vie a unei motivații atât de puternice. Ce mă uimește cel mai tare atunci când sunt în prezența lor, e liniștea și căldura pe care o transmit.

Sunt niște oameni atât de răbdători, de parcă pe ei nu i-ar presa trecerea timpului. La nici o altă persoană nu aș putea găsi atâta răbdare cum găsesc la ei. Parcă pentru ei, timpul nu zboară, timpul stă pe loc. De ce? Pentru că ei știu să se bucure de fiecare moment.

E adevarat că și în sufletul lor e furtună uneori. Dar știu să ascundă atât de bine lucrul acesta, încât ai putea spune că nu au avut niciodată vreo problemă. Dar lupta crâncenă care se dă în interiorul lor, e una atât de violentă încât nu știu dacă noi, în momentul de față, am putea face față cu ușurință. Poate datorită războiul din sufletul lor, reușesc să fie atât de speciali și să aibă un suflet atât de cald.

Ei niciodată nu vor fi inferiori nouă… ci mai degrabă noi vom fi inferiori lor. Ei au ajuns să trăiască viața asta, așa cum noi nu o vom face niciodată. Niciodată nu vom știi să apreciem lucrurile mărunte la fel cum o fac ei. Pentru că noi suntem egoiști, credem că tot ce e pe lumea asta ni se cuvine și nu mai știm să apreciem un gest, o vorba bună, un minuscul cadou…nu mai știm aprecia nimic. Suntem orbiți de atâta superficialitate. Nu spun lucrurile astea ca pe niște reproșuri, ci o spun doar ca să ne deschidem ochii și conștientizăm faptul că avem 1001 motive să zambim zi de zi.

 

Leave a Reply