0722.289.333 contact@socialchair.ro

Blog

Suntem mai aproape de tine prin fiecare articol...

Social Chair prezintă oamenii ”La fel ca tine”

Campania ”La fel ca tine” are ca scop educarea și creșterea gradului de conștientizare a opiniei publice cu privire la situațiile cu care se confruntă vârstnicii și persoanele cu dizabilități fizice. Astfel, organizația urmărește sensibilizarea celor din jur pentru a facilita integrarea socială a persoanelor pe care le are în vedere.

Organizația Non-Guvernamentală Social Chair, care are ca scop creșterea calității vieții persoanelor cu dizabilități și a persoanelor vârstnice, demarează campania ”La fel ca tine”. Campania se va desfășura pe parcursul anului 2018, între lunile ianuarie și decembrie, iar cei interesați vor putea face cunoștință cu 12 povești autentice de viață.

În fiecare lună, site-ul asociației www.socialchair.ro se va îmbogăți cu povestea unei persoane în directă legătură cu organizația: fie beneficiar, voluntar sau membru. Prin aceste povești, asociația își dorește să aducă la cunoștința publicului larg experiențele de viață pe care le au aceste persoane.

Poveștile vor fi conturate pe mai multe dimensiuni, corespunzătoare experiențelor prin care trecem cu toții. Începând cu copilăria unei persoane cu dizabilități, continuând cu maturitatea, integrarea în câmpul muncii, ajutorarea celor din jur și înțelepciunea acumulată odată cu vârsta, campania urmărește să ducă cititorul într-o călătorie sufletească prin viață.

Fiecare poveste va fi un nou episod din povestea pe care asociația își dorește să o scrie cu ajutorul vostru, al tuturor. De multe ori, trecem cu vederea greutățile și luptele celor din jur. Crezul campaniei este că, dacă ne-am îndrepta atenția asupra celorlalți, am putea vedea cu ce se confruntă și i-am putea ajuta să treacă mai ușor prin viață.

Poveștile au capacitatea de a schimba lumea. Iar, așa cum Hans Christian Andersen spunea – ”Viața însăși este cea mai bună poveste”.

Leave a Reply